Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvoriť nový nákupný zoznam

GN nádoby

( počet produktov: 93 )

Gastronomické nádoby GN – Nerezová oceľ vs Polycarbonát

V svete gastronómie sú kvalita a funkčnosť kuchynského vybavenia nevyhnutné pre efektívne fungovanie prevádzky. Jedným z najdôležitejších prvkov tohto ekosystému sú nádoby GN, dostupné v rôznych materiáloch a rozmeroch. Dnes sa zameriame na nádoby GN vyrobené z nerezovej ocele a z polycarbonátu, predstavíme ich kľúčové vlastnosti a použitie.

 

Nádoby GN z Nerezovej Ocele: Univerzálnosť a Odolnosť

Štandardizované Rozmery
Nádoby GN z nerezovej ocele sa vyznačujú štandardizovanými rozmermi, čo ich robí mimoriadne univerzálnymi. Môžu sa používať v rôznych gastronomických zariadeniach, ako sú konvekčné-parné rúry, ohrievače jedál, alebo chladničky a mrazničky.

Bohatá Ponuka
V ponuke sa nachádzajú rôzne veľkosti a hĺbky nádob, od najväčších ako GN2/1 (650x530mm) až po najmenšie ako GN1/9 (176x108mm). Navyše, hĺbky nádob sú tiež štandardizované, začínajúc od 20 mm až do 200 mm.

 

Nádoby GN z Polycarbonátu: Ľahkosť a Rozsah Teplôt

Odolnosť voči Extrémnym Teplotám
Nádoby z polycarbonátu sú ideálne pre použitie, kde je potrebná odolnosť voči širokému rozsahu teplôt od -40°C do +99°C. Preto sú vynikajúcim výberom pre chladničkové vitríny, šalátové pulty a pre skladovanie v chladničkách a mrazničkách.

Široká Ponuka
Podobne ako oceľové verzie, nádoby z polycarbonátu sú dostupné v mnohých rôznych veľkostiach a hĺbkach, od 6,5 do 20 cm.

Prispôsobenie Individuálnym Potrebám
Vďaka širokej škále veľkostí a hĺbok, je možné ľahko prispôsobiť nádoby z polycarbonátu individuálnym potrebám vášho lokálu.

 

Záver

Bez ohľadu na to, či hľadáte odolné a univerzálne nádoby alebo potrebujete niečo ľahké a odolné voči extrémnym teplotám, naša ponuka nádob GN z nerezovej ocele a z polycarbonátu vám poskytne optimálne riešenia.

Premýšľate, ktorý materiál bude pre vás najlepší? Kontaktujte nás a pomôžeme vám spraviť správny výber!

pixel