Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvoriť nový nákupný zoznam

Termosky na tekutiny

( počet produktov: 31 )

Gastronomické termosky na nápoje – Kľúč k udržaniu kvality a čerstvosti

Gastronomické termosky na nápoje sú neoddeliteľnou súčasťou profesionálnej kuchyne, cateringových služieb, pojazdných reštaurácií a všetkých druhov gastronomických zariadení. V závislosti od potrieb sú dostupné v rôznych kapacitách a vyrobené z rôznych materiálov, čo ich robí mimoriadne univerzálnymi a prispôsobiteľnými na individuálne požiadavky.

Kapacita pre každého

Bez ohľadu na veľkosť vášho gastronomického podniku, vždy nájdete termosku s vhodnou kapacitou. Ponúkané modely majú kapacitu od 10 do 50 litrov, čo znamená, že sa dokonale hodia do potrieb veľkých reštaurácií, ale aj malých kaviarní či rýchlych občerstvení.

Materiály vyrobenia – Čo si vybrať?

Výber materiálu, z ktorého je termoska vyrobená, je kľúčovým rozhodnutím. Každý z nich má svoje výhody a nevýhody:

Nerezová oceľ

Elegancia, hygiena a jednoduchosť v udržiavaní čistoty – to sú hlavné výhody termosiek vyrobených z nerezovej ocele. Ideálne pre podniky, ktoré si cenia kvalitu a trvácnosť.

Lakovaná oceľ
Termosky z lakovanej ocele tiež ponúkajú podobnú úroveň hygieny a sú tiež ľahké na udržiavanie, avšak môžu byť menej odolné voči poškodeniu.

Plast
Ak vám záleží na mobilite, termosky vyrobené z odolného plastu budú ideálnou voľbou. Sú tiež ľahké na čistenie a zvyčajne lacnejšie.

Ďalšie funkcie a príslušenstvo

Výtokový kohútik
Termosky s výtokovým kohútikom ponúkajú komfort a bezpečnosť pri vyprázdňovaní obsahu, čo z nich robí častú voľbu v rôznych gastronomických zariadeniach, ako aj v cateringovom priemysle.

Veko a zámky
Pevné veko s odolnými zámkami zaručuje, že teplota vnútri termosky bude udržaná dlhšiu dobu.

Voliteľná gumená podstava
Niektoré modely termosiek sú vybavené gumovou podložkou. Je to obzvlášť výhodné v prípade, keď sú termosky skladané na seba alebo skladované na miestach, kde existuje riziko ich poškodenia.

Záver

Gastronomické termosky na nápoje sú všestranným riešením pre každý gastronomický podnik. Ponúkajú rôzne kapacity a sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality, pričom ďalšie možnosti ako výtokový kohútik alebo voliteľná gumová podstava zvyšujú ich funkčnosť. Vďaka tomu si každý majiteľ podniku môže nájsť model, ktorý najlepšie vyhovuje jeho potrebám.

pixel