Uložiť do nákupného zoznamu
Vytvoriť nový nákupný zoznam

Blog

Čo sa oplatí vedieť o gastro termoskách?
Cateringové prenosné termosky sú jedným z najčastejšie požadovaných produktov našich zákazníkov. Samozrejme, záujem o tento typ zariadenia sa zvyšuje s poklesom teplôt za oknom, ale v žiadnom prípade nejde o takzvaný sezónny výrobok. Termosky sú skvelé na udržiavanie teploty teplých aj zemitých pokrmov a nápojov. Ponúkame celý rad rôznych typov termosiek - od tých najmenších až po naozaj veľké, s kolieskami a na prenášanie.
Čítajte viac
Balte a skladujte potraviny pomocou vákuového baleia!
Balenie je poslednou fázou prípravy, porciovania a ochrany potravín. Jeho účelom je chrániť pred vonkajšími vplyvmi, uľahčiť prepravu výrobkov, ako aj ich skladovanie a distribúcia. Je to účinný spôsob ochrany nespotrebovaných potravín a výrobkov s krátkou dobou trvanlivosti a všetkých tekutín a polotovarov. Vákuové balenie by sa malo používať na surové mäso, údeniny, syry, ryby, hotové jedlá a sypké výrobky, ako sú krúpy, cestoviny alebo káva.
Čítajte viac
Ako si vybrať umývačku riadu pre stravovacie zariadenia?
Umývačka riadu je jedným z kľúčových zariadení v stravovacích zariadeniach. Pomocou umývačiek riadu pre stravovacie zariadenia je možné výrazne urýchliť umývanie riadu alebo prevádzku baru a zároveň zlepšiť štandardy umývania a varenia. Pri hľadaní vhodného spotrebiča je však dôležité zohľadniť parametre spotrebiča, ale aj priestor, v ktorom bude umývačka riadu nainštalovaná.
Čítajte viac
Nerezová oceľ v gastronómii: Výhody a nevýhody riadu z tohto materiálu v profesionálnych kuchyniach?
Nerezová oceľ je univerzálny materiál, ktorý sa s určitosťou používa v každej kuchyni - profesionálnej aj domácej. Nerezová oceľ sa používa pri výrobe mnohých kuchynských potrieb, ako sú hrnce, panvice, plechy na pečenie a GN nádoby. Vlastnosti nehrdzavejúcej ocele z nej robia ideálnu voľbu pre kuchárov na celom svete. V tomto článku sa budeme venovať najdôležitejším výhodám kuchynského riadu z nehrdzavejúcej ocele, ale poukážeme aj na jeho nevýhody.
Čítajte viac
Plynové, elektrické a indukčné variče v profesionálnom stravovaní - ktorá voľba je najlepšia?
V profesionálnom stravovaní je mimoriadne dôležité prispôsobiť zariadenie profilu stravovacieho zariadenia.  Správne zariadenie je kľúčom k efektivite a pohodliu v kuchyni, ako aj veľmi dôležitým faktorom ovplyvňujúcim kvalitu a chuť podávaných jedál. V kuchyni stravovacieho zariadenia je jedným z najdôležitejších zariadení sporák, ktorý sa používa na prípravu väčšiny jedál.
Čítajte viac
GN nádoby - nepostrádateľná súčasť každej profesionálnej kuchyne!
GN nádoby sú nepostrádateľným prvkom každej profesionálnej prevádzky, bez ktorého sa nezaobíde žiadna profesionálna kuchyňa. Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo znamená skratka GN? Táto skratka znamená: "Gastro Norm". - systém noriem, ktoré sa používajú v gastronómii na definovanie rozmerov riadu a zariadení. Čo by sme však ešte mali vedieť o nádobách GN?
Čítajte viac
pixel