modelVKMCE
Doplnková etiketaNáhradný diel
Ďalšie informácieDobrá cenaOkamžité odoslanieVýrobok s podobnými špecifikáciami
Hlavná informáciaČo získate kúpou náhradného dielu:
Ponúknite vlastnú cenu
Popis a technické parametre
Stroj na porciovanie mäsa - sekáčik VKMCE. Odporúčame pre reštaurácie, mäsiarstva, stoly a týždne. Určené na krájanie a zjemňovanie hovädzieho a bravčového mäsa na kotlety, hrudky, steaky. Výkon - až 420 kotlietów za hodinu.
Dve sady oceľových čepelí uľahčujú prípravu a tvarovanie aj toho najtvrdšieho mäsa. Najmä bravčová panenka, na ktorú sa urobí tento rez, si zachová prirodzenú šťavu a stane sa bacuľatou a šťavnatou. Výsledkom je oveľa menšia strata hmotnosti ako pri tradičnom krájaní.
Veľkosť podávacieho otvoru - 15,8x2,3 cm.
Vrátane nástavca na zárezy.
Výhody používania vrtuľníka:
- úspora času - skracuje proces prípravy všetkých druhov mäsa (bez kostí)
- Efektivita – umožňuje jednoduchú prípravu veľkého množstva porcií mäsa na kotlety, cestá, filé alebo steaky, čím sa prakticky eliminuje strata hmotnosti (v porovnaní s klasickým spôsobom krájania mäsa)
- Opakovateľný účinok – vždy rovnomerne, bezchybne a jemne krája a zjemňuje plátky mäsa
- Kvalita – po použití steakhousu si mäso zachová svoju chuť, bude šťavnatejšie a ľahšie sa pripraví počas procesu tvarovania a tepelnej úpravy
- hygiena – vďaka dômyselnej konštrukcii krytu rezacieho mechanizmu a jednoduchej demontáži súčastí zariadenia nie sú problémy s udržiavaním čistoty steakhousu a jeho okolia
Pozor:
Zariadenie je určené na nepretržitú prevádzku. Produkt na objednávku.
Technické dáta:
Značka
Symbol
VKMCE
Kód výrobcu
VKMCE
Záruka
stav
nový
výkon
0.37 kW
hmotnosť
20 kg
orientačná kapacita
420 szt./hod.
napájanie
230 V
rozmery (d; š; v)
50x31x50 cm
Požiadajte o produkt
Napíšte vaše hodnotenie